2020 års Maltesholmshelg

Maltesholm
Maltesholm

Träningshelg på Maltesholm, 23–24 maj 2020!

Äntligen drar träningsåret för 2020 igång och Jaktretrieverklubbens träningsutskott anordnar såklart ”Maltesholmshelgen” även detta år!

Den 23 & 24 maj kommer Åsa Norrby ner från Stockholm för att hålla träning på Maltesholm, inriktning denna helg kommer vara unga hundar på väg mot juniortest/apporteringsprov och öppenklass.

Åsa Norrby

Åsa Norrby med hundar
Åsa Norrby

Hundar kom in i Åsas liv för 30 år sedan och valet föll direkt på retriever, därefter kom jakten, bössan och spaniels in i bilden. Åsa har haft kurser i många år men startade firma 2015 där hon jobbar enkom med hundträning.

Åsa både jagar och startar prov med sina hundar även om det är att få jaga med hundarna som hon brinner mest för. Åsa har höga krav på sig själv och sina hundar, hon startar till exempel aldrig en hund på prov innan den är klar för sin klass ordentligt.

Åsa har stor hjälp av sitt pedagogiska intresse och tycker mycket om att arbeta med grupper, vilket hon ser som en härlig utmaning. Åsa håller kurser runtom i Sverige och även utomlands. Utmaningen är att träffa rätt, att lösa en knut att få någon att skratta åt en skitapport, eller en spaniel att stanna som den ska i ett uppflog.

Ta chansen att träna för en duktig, trevlig och rutinerad tränare!

INFO 

Träningsgrupper, lördag 23/5

  • Juniortest/Apporteringsprov 9.00-12.30
  • Juniortest/Apporteringsprov 13.30-17.00

Träningsgrupper, söndag 24/5

  • Öppenklass 9.00-18.00 

Kostnad:

Lördag, halvdag: 700 kr/ekipage

Söndag, heldag: 1400 kr/ekipage

Åskådare: 350 kr/person.

Sista anmälningsdatum: 18 maj

Anmälan och betalning sker via webbutiken. ANMÄLAN ÄR BINDANDE!

Medtag: Mat för dagen, vatten, dummieväska, visselpipa och ev anteckningsmaterial.

För den som önskar finns möjlighet för gemensam middag (restaurang till självkostnadspris) på lördag kväll den 23 maj. Du får mer information vid anmälan.

Vid många anmälningar, så har du som medlem i Jaktretrieverklubben förtur. Så passa på att lösa medlemskap på år 2020 redan idag!

Anmäl dig som åskådare utan hund, till träningarna med hund, och middagen. Allt på samma plats här i webbutiken!

Vi vill också passa på att påminna om att det kommer arrangeras ett Workingtest, vinnarklass i samma område den 21/5 som döms av Åsa Norrby. Klicka här för att anmäla dig nu!

Välkommen till en härlig gemenskap på Maltesholm!

Övriga frågor? Kontakta Anni Frick, annifrick@live.com