Andreas Jonsson Memorial

I maj 2010 gick Andreas Jonsson tragiskt bort i malaria vid en ålder av 33 år, efter sitt livs jaktresa till Moçambique.

Andreas var viltmästare på Högestad/Christinehof i Skåne och lämnade efter sig sambo och två små döttrar.

Andreas JohanssonDen 2 april 2011 kommer vi på Susegården att genomföra en välgörenhetstävling till Andreas minne, där intäkterna oavkortat delas mellan malariaforskningen och Andreas barn.

Vi skulle bli väldigt glada om Du har möjlighet att deltaga i tävlingen och därigenom stödja en familj i svår kris samt bidraga till att försöka stoppa denna fruktansvärda sjukdom.

Samla ihop ett lag och skjut tillsammans.

Tävlingen kommer att genomföras över 10 stationer och 80 duvor. Vi kan utlova ett digert prisbord med bl a en kronhjortsjakt i Skåne och en Browning 425!

Det kommer att finnas 4 klasser:

  • Herrar
  • Damer
  • Veteraner (över 65)
  • Juniorer (under 18)

Först till kvarn gäller, vi har som mål att få ca 200 startande.

Startavgiften är 500:- men vi tar tacksamt emot större summor i startavgift.

Tyvärr kommer vi inte att kunna hantera kort under denna dag så kontanter gäller.

Till Er som inte har anmält/ inte kan komma:

  • Ni som ännu inte anmält er till tävlingen och önskar deltaga, vänligen låt mig veta snarast. Platserna är som sagt begränsade och det fylls på hela tiden.
  • Om ni som inte kan deltaga ändå vill lämna ett bidrag till insamlingen till Andreas Jonssons döttrar, är ni ytterst välkomna att sätta in valfri summa pengar på det bankgiro som står i slutet av detta mail. Ni får väldigt gärna sprida detta till alla ni känner som kan tänkas vara intresserade av att lämna ett bidrag!

Till Er som har anmält:

  • För att underlätta organisationen och slippa kontanthantering under tävlingsdagen ber jag alla anmälda om att sätta in önskat bidrag, dock minst 500:-/ person i god tid innan tävlingen, till Bankgiro som står i slutet av detta mail. De olika gruppledarna vidarebefordrar denna information till sina övriga lagkamrater då jag ännu inte har alla deltagares uppgifter. Vid insättning på BG, vänligen skriv ert namn. Denna inbetalning garanterar er en plats i Sveriges första välgörenhetsskyttetävling!
  • Det har dykt upp en del frågor kring hur själva tävlingen kommer att gå till; Det är en INDIVIDUELL tävling men den skjuts i grupper om fyra. Jag har velat ge alla chansen att få skjuta tillsammans med vänner/familj. Är ni färre än fyra kommer ni att bli tilldelade platser i en grupp.
  • Starttider kommer när startlistan fyllts upp.
Krutrök
Om ni har ytterligare frågor får ni gärna höra av er till mig, helst via e-mail.

Bankgiro: 718-8782

olof@susegarden.se

Olof Olofsson

Susegårdens Skjutskola AB

310 44 Getinge

+46 35 560 60

+46 702 89 26 45

www.susegarden.se

www.glengarnock.com

SusegårdenSveriges Yrkesjägareförening