FULL FART FRAMÅT!

QIA & SNUS

Vi närmar oss med stormsteg en av årets stora höjdpunkter för oss jägare med stort hundintresse. Den Skånska Jakt & Fiskemässan vid Bosjökloster är välkänd just för sitt stora fokus på jakthundarna.

Som vanligt finns vi i Jaktretrieverklubben på plats och vi hoppas att vi får möta så många av er medlemmar som möjligt.

Kl. 10.00 startar våra stora och i år rekordgeneröst sponsrade apporteringstävlingar, som vi arrangerar tillsammans med JSK, nere i Sjöhagen.

Under förmiddagen och eftermiddagen finns det – för en billig peng – möjlighet att vinna fantastiska priser sponsrade av bland annat en del av våra egna sponsorer; Grönlunds Golvsystem, Axess, Jakt & Friluftsgården och Jensens Byggland.

På eftermiddagen startar vi åter upp tävlingarna kl. 14.00 efter alla jaktuppvisningar.

WL_Sporting_trofepris01Top of the top-priset är WL Sporting Trofé, som måste ses som ett i det närmaste helt unikt pris, som är värt 6000 SEK!

Denna chans kan man ju inte missa!!

Kl. 12.30 ser ni några av våra allra duktigaste vinnarklasshundar på plats nere i Sjöhagen för att visa upp hur vi kan använda våra retrievers på en fingerad jakt.

Ta tillfället i akt att fråga alla våra erfarna hundförare som gärna hjälper till med träningstips etc.

Under hela mässan kan du även besöka oss i vår monter uppe på Övre terrassen, där du också har möjlighet att köpa våra fina profilprodukter, till extempel våra nya fina dummiesar med loggan på.

På Övre terrassen kommer vi även att visa grunderna i retrieverträningen. Kl. 13.30 är det dags för några av årets valpar och unghundar att, tillsammans med sina förare, visa upp hur enkelt (!) det är att få fram en effektiv och pålitlig apportör.

Vi ses väl på mässan?!

bild mässans sponsorer