Julhälsning


Retrievervänner,

År 2010 närmar sig sitt slut och det är snart dags att blicka tillbaka på det gångna året. Precis som tidigare år har klubbens kärnverksamheter – kurser och prov – haft ett till antalet mycket gott deltagande. 

Detta är såklart mycket glädjande. Trots en välplanerad markspovssäsong fick klubben dessvärre av olika skäl ställa in två av tre vinnarklassprov. Det är alltid lika tråkigt när det sker. Vad som å andra sidan var glädjande var att vi fick genomfört klubbens tredje Markprovsmästerskap. Årets markprovsmästare blev Ann Sommarin, Malmköping med Jaktyrans Blixt Gordon!

All vår verksamhet sköter sig naturligtvis inte av sig själv, utan bakom alla klubbens aktiviteter finns flera medlemmar, som i utskott eller som funktionärer, lägger ned mycket tid och kraft för att genomföra våra arrangemang. Till alla er vill jag framföra ett mycket stort TACK!

Vi blickar nu framåt mot nästa år som dessutom är ett jubileumsår – Jaktretrieverklubben fyller 10 år! Detta kommer såklart att uppmärksammas, men mer om det senare. Just nu vill jag passa på att önska er alla en riktigt

God Jul och ett riktigt Gott Nytt Hundår!

PG Hansson
Ordförande

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *