Nytt år – Nya tag!

Styrelsen och klubbens olika utskott håller som bäst på att sammanställa året som gått och planera året som kommer.

2013 kommer att bli ett fullspäckat år med massor av aktiviteter för våra medlemmar. Ett litet axplock från det som komma skall; en exklusiv träningshelg med Bumper Boys för Henrik Hansen från Danmark (kennel Beechbrook), träningshelger med John Cavana från Storbritannien samt Mark & Jamie Bettinson.

Träning

För att riktigt kunna dra nytta av våra långväga gästtränares gedigna kunskaper så rekommenderar vi er att värma upp och förbereda hund och förare på någon av de olika lokala kurser som arrangeras runt om i landet. Inom kort kommer det mer info om dessa på hemsidan samt klubbens Facebook-sida.

Årsmötet går av stapeln söndagen den 17 mars kl. 13.00. Separat information om detta kommer inom kort på hemsidan.

Under våren kommer ett antal working tests att arrangeras. Nytt för i år är att det INTE krävs något godkänt apporteringsprov för att få starta på WT. Mer info om detta kommer också inom kort på hemsidan.

Årets Skytt kommer givetvis att utses och vi hoppas att många känner sig manade att slipa skyttet inför årets ”drabbning”.

Har Du önskemål om andra arrangemang? Tveka inte att kontakta oss i styrelsen. Vi är till för er!

Som Du säkert märkt är det mycket på gång och vi har massor med idéer och tankar kring verksamhetsåret 2013. Vi hoppas att du vill vara med oss även i år – för Du som medlem är viktig för oss i Jaktretrieverklubben!

Medlemsavgiften för 2013 är oförändrat 350 SEK och betalas in på klubbens bankgiro 131-3808. Glöm inte ange namn och gärna epost-adress.

Träning