Presentation av IP-domare Anna Eriksson

Anna Eriksson IP-domare JRK
Anna Eriksson IP-domare JRK
Vi hälsar Anna Eriksson välkommen som IP-domare i Jaktretrieverklubben. Läs här hennes egen presentation. 
Jag heter Anna Eriksson och har alltid älskat djur och natur och uppvuxen på landet. Djur har alltid funnits i mitt liv; katter, fåglar, häst och hund.
2002 köpte jag min första egna hund, en golden retriever som jag tävlade och senare började jaga med.
2005 köpte jag min första flatcoated retriever och nästa kom 2006. Med mina flattar, som sen utökades med en till ur egen uppfödning 2010 har jag jagat fågel både i Sverige och utomlands. I dag består flocken av två jaktlabradorer, en Plott och en blandras.
Jagar praktiskt med alla mina hundar och tillbringar all ledig tid i skog och mark. Känslan av att jaga med sin hund vid sidan och samspelet, oavsett och vi står under ett flog med änder eller sitter på klövviltet pass i skogen är magisk. Tävlar och startar gärna mina hundar på prov och oavsett resultat så ger det alltid nya saker att ta med sig i sin träning. För mig är just samspelet och förståelsen för sin hund viktiga komponenter för hur jag och min hund presterar.
Försöker alltid sträva efter att kunna ge min hund den gyllene passningen som gör att min hund blir en målgörare.
Har under flera år dömt WT under olika rasklubbar och ungdoms-SM. Ser mycket fram emot att döma i JRK och startar själv så ofta jag kan och har en av labradorerna i Vinnarklass. 
Hoppas vi ses ute i markerna!
Anna Eriksson