Skånska jakt & fiskemässan

Då var det dags igen! Årets upplaga av skånska jakt & fiskemässan arrangeras nu i helgen på Bosjökloster vid Ringsjön i Skåne.

Under dagarna två har Du möjlighet att möta oss i styrelsen, några av våra duktiga tränare, jaktprovsdomare och PR-ansvariga på mässan. Ta tillfället i akt att komma till vår monter på övre terrassen och prata med oss.

 

På övre terrassen kan du också se några av årets nykomlingar – nämligen våra valpekipage som ska visa upp sig kl. 13.30. Efter dem så kan du få inspiration och träningstips av våra duktiga unghundsekipage, som vågar visa upp sig också de på Övre terassen.
En av mässans höjdpunkter brukar vara vår jaktuppvisning, som vi har tillsammans med JSK. Även i år är vi i Sjöhagen, alldeles intill Ringsjön. Kl. 12.30 går startskottet för en garanterat fartfylld och händelserik uppvisning där vi försöker åskådliggöra hur man kan använda sin retriever på jakt. Missa inte detta!

 

Dessutom – möjlighet att ögonlysa hunden hos Helsingborgs djursjukhus, som har denna service på plats på mässan. Medtag hundens stamtavla och hämta ut blankett för ögonlysning hos oss i montern.

 

Sist men absolut inte minst – vi arrangerar återigen de stora – och mycket välvilligt prissponsrade apporteringstävlingarna, två gånger om dagen, tillsammans med JSK. Snabbast tid vinner – blir det en retriever i år igen kanske? Kl. 10 – 12 och kl. 14- 16.30 i Sjöhagen!

 

Väl mött!

Uppvisning ppå mässan