UNIK TÄVLING

Under hösten 2014 arrangerades en unik insamling till förmån för cancerforskningen i Sverige. En privatperson – Catharina Wiberg – uppmanade alla med apporterande hund att skänka en slant för varje bärgad apport. 

Målsättningen var 300 000 kronor. I skrivandes har ca 375 000 kronor skänkts av ett antal apportörer runt om i Sverige. Givetvis var även Jaktretrieverklubben med på ett hörn.

I sommari arrangeras den första välgörenhetstävlingen i sitt slag i Sverige med syfte att samla in ännu mera pengar till cancerforskningen. Ett working test för apporterande hundar arrangeras i Mölndal den 27-28 juni.

De flesta av oss har någon koppling till någon i vår närhet som drabbats av cancer. Vi i Jaktretrieverklubbens styrelse är därför övertygade om att vi har flera medlemmar som vill vara med och uppmanar er därför att anmäla – både lag och enskilt!

Tillsammans kan vi göra skillnad. Alla ni som är med och bidrar till insamlingen är med och bidrar till att Cancerfonden kan fortsätta finansiera den främsta cancerforskningen i Sverige. 

Apportera för livet