VIKTIG INFORMATION

Jaktsäsongen är nu över MEN ett nytt verksamhetsår tar över i klubben!

Som ni kanske sett på Facebook så har vi dragit igång tre olika verksamhetsgrupper på nätet – men också i verkliga livet – Jaktretrieverklubben Syd, Öst och Väst.

Vi gläds verkligen åt att det nu strömmar in medlemmar till klubben och våra aktiviteter. Vi hoppas att ni ska bli nöjda med vad vi har att erbjuda er.

En klubb är ju vad vi själva gör den till, så har DU särskilda förmågor eller kunskaper, som kan passa bra in i en ideell, framåtskridande verksamhet är du särskilt välkommen att höra av dig till någon av oss i styrelsen.

Många har frågor gällande våra prov och meriteringssystem. Vi svarar gärna på ditt telefonsamtal, men just nu är det många som ringer till oss…..känns det igen? 

All information finns på vår hemsida, men vi är medvetna om att det kan vara klurigt att hitta rätt.

Använd gärna sökverktyget i sidopanelen på hemsidan. Skriv i det ord du letar efter, och klicka på SÖK. Då kan många av dina frågor få svar direkt på hemsidan!

Använd också gärna verksamhetsgrupperna på Facebook (sök på Jaktretrieverklubben Syd/väst/Öst) – så kan flera som undrar läsa svaret och få samma information – utan tråkiga upptagetsignaler.

Medlemskap är det dags att lösa eller förnya för er som är “gamla” medlemmar. Vi tänker på miljön och skickar inte ut några inbetalningskort. Du kan enkelt lösa ditt medlemskap genom vår webbutik här på hemsidan. Som medlem får du bland annat det rykande färska numret av vår klubbtidning Markerat, som är klar på tryck vilken dag som helst. Får du inte den i lådan, så är du alltså inte längre medlem….

Boka redan nu den 19 mars då klubbens årsmöte går av stapeln, för första gången i klubbens historia utanför Skånes gränser. Vi möts i trakterna av Jönköping och hoppas att få träffa er där.

I samband med årsmötet kommer det att hållas föredrag och bjudas på fika – såklart!

Mer om detta i Markerat och på hemsidan närmare inpå.

För nytillkomna medlemmar som är tveksamma vad som gäller kring registrering av hund – läs på www.sjr.nu. Enkelt, snabbt och billigt för dig som är medlem!

Mary med fasantupp