Träningshelg 18-19 juni, Stora Markie i Skåne


Träna med Mark Demaine och Lee Hartis i Stora Markie ligger vid Anderslöv i Skåne

Unna Dig en lyxig träning med duktiga britter i härlig miljö. Vad kan bli bättre som kickoff inför provsäsongen.

Grabbarna är riktigt duktiga handlers och tävlar på såväl WT som FT på allra högsta nivå.

Vi har tränat med Mark och Lee flera gånger och tycker det har varit kanon. De är kunniga, trevliga och har resultat att visa upp – deras metoder fungerar!

Pris: 1600 kr per deltagare och dag, lunch/fika ingår.

Det kommer att finnas en unghundsgrupp/dag, och en vinnarklass grupp/dag.

Och det finns möjlighet att komma som åhörare utan hund kostnad för detta inkl fika/lunch 450 kr/dag.

Boende och middag 1500 kr/natt.

Om man skall ha boende och middag så kommer man senast kl 18.00 kvällen innan, då middag serveras kl 19.30 på slottet.

Säkra din plats genom att anmäla dig och betala via vår webbshop nu!

Lee Hartis

I began training and working Labradors 10 years ago; originally for picking up in the shooting field.

​This quickly progressed to competing in local working tests and subsequently field trials. ​ I am proud to have been selected as a member of the ​England Gundog Team since 2010 with both ​FTCh Lowforge Aragon Of Leacaz and FTW Lowforge Glenaveigh Of Leacaz. As an active Kennel Club ‘B’ panel Field Trial Retriever judge; I regularly judge working tests and trials ​throughout the UK and Europe.

Mark Demaine

I have been training dogs for approximately 15 years and trialling for 8 years. My first field trial champion was Calderhey Adder who is now 10 years old we ran in the IGL retriever championship 3 times. I am now trialling open field trial winner Leacaz Ricky of Caytonfell won his first novice trial, 2nd trial he won 2 day open stake followed by third trial gained com and guns choice with no result. I am also a B panel judge and proud to be a regular member of the England team.

Markie Hage slott

Slottet ligger i kanten av Börringe sjön endast 15 minuter från Sturup flygplats. Det finns 7 dubbelrum, en stor härlig matsal, en lounge samt en stor härlig veranda.

Slottet i sig kombinerat med läget ger en väldigt ”familjär” atmosfär.

Måltiderna görs av deras egen kock och består huvudsakligen av egna råvaror såsom fasan, rapphöna, and, gös och dovvilt.

Se karta.