Klubb med fart

Retrievervänner!

Som redan framgår av hemsidan (klubben har i Sofia Asklund verkligen en hypersnabb webmaster!) har vi traditionsenligt deltagit i Jakt- & Fiskemässan på Bosjökloster i Skåne. Under helgen hade vi såväl uppskattade uppvisningar som en välbesökt monter, vilket var väldigt roligt! Extra kul var att vi fick 49 nya medlemmar under helgen genom ett mycket lockande mässerbjudande!

Ett stort TACK alla ni som på olika sätt bidrog till att klubbens deltagande även i år blev mycket lyckat! Det var extra kul att se flera ganska nya medlemmar vara aktiva i både montern och i uppvisningarna!!

Till Jaktspanielklubben vill jag även rikta ett särskilt tack för sedvanligt mycket gott samarbete och speciellt till dess ordförande Tina Hansson som hjälpte till att vara speaker vid våra uppvisningar.

Klubbens verksamhet fortsätter med höstens första Markprov Öppenklass redan i kväll och till helgen anordnas Apporteringsprov och Workingtest i Öppenklass. Vidare kommer inom de närmaste dagarna ett nytt nummer av Markerat med flera intressanta reportage från vårens och sommarens aktiviteter.

Jag har sagt det förut men det måste sägas igen; det är verkligen inte dåligt av en klubb av vår lilla storlek att ha en så omfattande verksamhet vad gäller prov, mässdeltagande, klubbtidning och kurser!!

Det bygger såklart på ett stort och helhjärtat engagemang av våra medlemmar och jag hoppas att våra nytillkomna medlemmar även snart kommer upptäcka och ta del av den goda stämning som präglar klubbens olika aktiviteter;

Det är drag under “tassarna” just nu och väl mött framöver!

PG